Gedane zaken

DE MAN

Tentoonstelling DE MAN

Van 20 juli t/m 2 september 2018 organiseerde COC Deventer de tentoonstelling
“DE MAN: mannelijk naakt in vele gedaanten” in de Kunsthal van KunstaanZ op de Brink in Deventer.

DE MAN

De man en zijn gedrag staan meer dan ooit ter discussie. Maar hoe je hem ook wenst te zien, hij mag gezien worden. DE MAN.

Een tentoonstelling over het mannelijk lichaam in de hedendaagse kunst, met werk van Paul van Dongen, Sam Drukker, Herman Gordijn, Wim Izaks, Bas Meerman, Melle, Edith Meijering, Ronald Ophuis, Matthijs Röling, Sierk Schröder en Co Westerik.

Het initiatief en de organisatie van deze tentoonstelling kwam van Charles Felix, Hans Rattink en Ids Zandleven. Curator was Rob Smolders, kunstcriticus, schrijver en tentoonstellingsmaker. Doel was het denken in stereotypen te doorbreken en de tolerantie voor wie we zijn te vergroten.

MUZIEK BIJ DE BUREN

Muziek bij de buren 2017

Zondag 10 december 2017. Ook dit jaar stelden we onze huiskamer weer ter beschikking voor “Muziek bij de Buren“, dit keer met een optreden van zangeres Karin de Boom met Bas Witteveen op de vleugel. Uitgebreide informatie is te lezen in arial adhoc a2

Karin de Boom Bas Witteveen
Karin de BoomBas Witteveen

Muziek bij de buren 2016

Op zondag 11 december 2016 deden we voor het eerst mee aan Muziek bij de buren. Bij ons in de huiskamer traden op Nathalie Booij, zang en Mark Pardijs, gitaar. Uitgebreide informatie is te lezen in arial adhoc a1

Nathalie Booij en Mark Pardijs
Nathalie Booij en Mark Pardijs
Scroll naar top