Test Test Test

Alles op deze pagina is in ontwikkeling. Onderstaande tekst heeft geen feitelijke betekenis

Daarom willen we elke maand één kunstwerk er uitpikken en daar iets over publiceren. Bronnen hiervoor zijn de speciale, nieuwe website over kunst in de openbare ruimte van het Kunstenlab en WikiMedia.Kunst in de openbare ruimte: het is een onderwerp waar we graag aandacht aan willen besteden. Daarom willen we elke maand één kunstwerk er uitpikken en daar iets over publiceren. Bronnen hiervoor zijn de speciale, nieuwe website over kunst in de openbare ruimte van het Kunstenlab en WikiMedia.

Kunst in de openbare ruimte: het is een onderwerp waar we graag aandacht aan willen besteden. Daarom willen we elke maand één kunstwerk er uitpikken en daar iets over publiceren. Bronnen hiervoor zijn de speciale, nieuwe website over kunst in de openbare ruimte van het Kunstenlab en WikiMedia.Kunst in de openbare ruimte: het is een onderwerp waar we graag aandacht aan willen besteden.

1 reactie op “Test Test Test”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *